IRODAHÁZ, Budapest

Hírek Irodaház

 

2015-ben épület meg a XI. kerületben az irodaház belső udvara, ahol a modern épülethez jól illeszkedik a VARIO parkbútor, a téglalap alakú látványbeton borítású növénykazettákhoz jól illeszkednek nagyfokú variálhatósági lehetőségükkel.

Save

Save

VARIO A CONSTRUMÁN 2015

construma5

A Construma-kert 2015 kiállításon debütált a szakmai publikum előtt a Vario kültéri bútorcsalád.

A Makeosz által szervezett kertépítő verseny megmozgatta az egész hazai kertész társadalmat, a kertépítők legjava képviseltette magát versenykerttel, de az egyetemek, szakiskolák diákjai is megmérettették magukat. A Vario parkbútorok a Kisvakond-Park Kft. standja mellett kaptak helyet, 1 db látszóbeton kültéri planténer, 1 db látszóbeton kültéri ülőgomba és 3 db látszóbeton pad került kihelyezésre. A nagy variálhatóság miatt "V" alakban helyeztük ki a bútorokat, amit a látogatók nagy kedvvel használtak pihenésre. A telepített padokon bemutattuk a natúr felületet, a támla nélküli és a támlás padot is. A támla nélküli pad vörösfenyőből készült, a támlás egzóta fából.

Save

Save

Save

Save

pADOK ÉS ÜLŐGOMBA A HERCEGASSZONY HOTEL ABLAKAI ALATT

IMG 20150628 140006

 

Az első eladott Vario padokat és ülőgombát a mezőtúri "Hercegasszony wellnes & garden" hotelhez szállítottuk.

A Vario ülőgombán egyedi betonmosott logót helyeztünk el. A modern látszóbeton (finombeton) termékek  harmonikusan illeszkednek a hotel 19. századi arculatához és a macskakő burkolatoz is.

 

Save

Save

GARDENEXPO

IMG 2376

 

Nagy sikerrel zártuk a 2015-ös Gardenexpo kerti életmódkiállítás és vásárt. Rengeteg gratulációt és elismerést kaptunk. A Variopad trópusi fából készült háttámlás verzióját mutattuk be, planténerrel., ülőgombávaé, két padelemmeé.

Save

Save